Brûsplakbijeenkomst: Natuurinclusieve (ver)pacht

 

221207 LivingLab 2022 Brusplak uitnodiging 7 december DEF

 

Op 7 december a.s. organiseert Living Lab Fryslân bij boer Marten de Jong in Baaium van 14.00 – 16.45 uur een Brûsplakbijeenkomst met als thema Natuurinclusieve (ver)pacht. Dit is dit jaar onze vierde bijeenkomst rondom dit thema, maar het is voor de aanwezigen niet persé noodzakelijk om bij de andere bijeenkomsten te zijn geweest. De 2e bijeenkomst in het kerkje in Friens is overigens op film vastgelegd en hier terug te zien: https://youtu.be/SfnEi7D06ZM

 

Concretisering

Tijdens deze bijeenkomst presenteren we concrete tools om met dit thema verder te komen. De aanwezigen worden op de hoogte gesteld over de laatste stand van zaken rondom verpacht. Er wordt een demo van de online tool PachtTotaal door de organisatie Biodiversity in Business gepresenteerd. Deze tool is nog niet helemaal af, de aanwezigen kunnen dan ook hun bevindingen, aanvullingen en verbeteringen doorgeven. Dit is dus een moment waarop een preview getoond wordt en de doelgroep bevraagd wordt naar de wensen en behoeften, zodat er uiteindelijk een bruikbare tool opgeleverd wordt. Daarnaast wordt een stroomschema gepresenteerd dat gevolgd kan worden, zodat duidelijk wordt in welke mate je natuurinclusiviteit wilt doorvoeren en welke maatregelen je dan kunt nemen.

 

Wij zouden het (wederom) zeer op prijs stellen als jullie deze bijeenkomst binnen jullie netwerk onder de aandacht willen brengen of willen doorsturen aan belanghebbenden.

 

Meer informatie en de uitnodiging zijn terug te vinden via deze link.

Aanmelden kan hier.

 

De uitnodiging en de banner zijn ook in de bijlage terug te vinden.